Σχετικά με εμάς

Σας καλωσορίζουμε στην Icinvitations στο e-shop ιδιαίτερων προσκλητηριων γάμου, βάπτισης και ανάλογων απαραίτητων προϊόντων.

 

Η πρόσκληση των αγαπημένων σας ατόμων τις ιδιαίτερες στιγμές της ζωής σας είναι κάτι πολύ σημαντικό. Αποτελεί την αρχική όμορφη εικόνα του γάμου ή της βάπτισης που θα πραγματοποιήσετε. Για εμάς, θεωρείται το κάλεσμα μιας υπέροχης αρχής, το πρώτο βήμα στην πορεία της συνύπαρξης και συμπόρευσης δύο ψυχών που ενώνονται με τα ιερά δεσμά του γάμου ή απεικονίζει το καλωσόρισμα και την υπέρτατη χαρά και ευγνωμοσύνη στο ξεκίνημα μιας καινούργιας ζωής μέσω της βάπτισης.

 

Η εταιρεία μας Icinvitations από το 2010, σχεδιάζει, δημιουργεί, παράγει και διανέμει αποκλειστικά μοναδικά στο είδος τους προσκλητήρια γάμου και βάπτισης με ξεχωριστά καλαίσθητα σχέδια προσωπικού γούστου των πελατών μας  ικανοποιώντας ακόμη και τις υψηλότερες και αυστηρότερες απαιτήσεις σας. Το κάθε ένα ξεχωριστό δημιούργημα μας πλαισιώνεται απόλυτα με μια σειρά ανάλογων συμπληρωματικών προϊόντων τα οποία δένουν αρμονικά με την σημαντικότερη εκδήλωση της ζωής σας όπως :ευχαριστήρια κάρτα, δαχτυλίδι πετσέτας, κάρτα αρίθμησης τραπεζιών, ετικέτα κρασιού, μενού δεξίωσης, χωνάκι ρυζιού.

χρήστος υφαντής