ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΟΥ

Τώρα ΕΣΥ επιλέγεις τι θα περιλαμβάνει η πρόσκλησή σου!

Δημιουργήσαμε για σένα μία νέα σειρά προσκλήσεων όπου  εσύ επιλέγεις και συνδυάζεις τα επιθυμητά στοιχεία ώστε να καταλήξεις στο δικό σου, μοναδικό αποτέλεσμα! Η διαδικασία είναι απλή και έχουμε αριθμήσει τα βήματα ώστε να σε βοηθήσουμε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις τα προϊόντα και ποσότητες που επιθυμείς από κάθε κατηγορία και να τα προσθέσεις στο καλάθι σου!

1. ΞΕΚΙΝΑΣ με την κύρια πρόσκληση όπου διαλέγεις το σχέδιο πάνω στο οποίο θα αναγράφονται όλα τα στοιχεία του μυστηρίου. Σε αυτή την κατηγορία, επιλέγεις και το μέγεθος της πρόσκλησης, ανάλογα με το σχέδιο, το οποίο αναγράφεται και στον τίτλο.

Επέλεξες την βασική σου πρόσκληση; Τέλεια! Τώρα πως συνεχίζεις;

2. ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ: Εδώ επιλέγεις αν θέλεις έναν κλασικό φάκελο για να βάλεις την πρόσκλησή σου μέσα.

3. LASER CUT ΦΑΚΕΛΟΙ-ΘΗΚΕΣ: Εδώ επιλέγεις αν θέλεις μια laser cut θήκη, με ιδιαίτερο σχέδιο κοπής, να τοποθετήσεις την πρόσκλησή σου.

4. ΡΙΖΟΧΑΡΤΟ: Επιλέγεις αν θες να τοποθετήσεις την κύρια πρόσκλησή σου μέσα σε κάποιο ριζόχαρτο και να το διακοσμήσεις ύστερα με κορδέλα ή βουλοκέρι.

5. ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ-ΧΑΡΤΗΣ: Επιλέγεις αν θέλεις κάποιες επιπλέον κάρτες δεξίωσης όπου θα αναγράφονται οι πληροφορίες για τη δεξίωση, οδηγίες κλπ.

6. RSVP CARDS: Επιλέγεις αν θέλεις κάποιες επιπλέον RSVP Cards ώστε να σου απαντήσουν οι καλεσμένοι γραπτώς γαι την παρουσία τους.

Κι αφού επέλεξες τι θα περιλαμβάνει το Σετ Προσκλητηρίων σου, τώρα; Επιλέγεις τον τρόπο που θα συναρμολογηθεί και θα κλείσει το προσκλητήριό σου!

-> Θέλεις να δεθεί με κάποια κορδέλα ή κορδόνι; Επιλέγεις στην κατηγορία 7. ΚΟΡΛΕΛΕΣ - ΚΟΡΔΟΝΙΑ.

-> Θέλεις μια χαρτινη κορδέλα να περικλύει ολόκληρο το προσκλητήριό σου; Επιλέγεις στην κατηγορία 8. ΧΑΡΤΙΝΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ.

-> Θέλεις βουλοκέρι για να κλείσεις την πρόσκλησή σου; Επιλέγεις στην κατηγορία 9. ΒΟΥΛΟΚΕΡΙ ανάμεσα σε διάφορα χρώματα και σχέδια!


ΤΕΛΕΙΑ! Αφού είδες όλες τις επιλογές που σου παρέχουμε, μπορείς πλέον να δημιουργήσεις το δικό σου μοναδικό προσκλητήριο!

Και μην ξεχνάς πως υπάρχει δυνατότητα, με βάση το σχέδιο που διάλεξες, να κατασκευάσουμε και άλλα προϊόντα για την ξεχωριστή σου ημέρα, όπως: Χωνάκια/Σακουλάκια Ρυζιού - Μενού Δεξίωσης - Σουπλά - Δαχτυλίδια πετσέτας - Ετικέτες Κρασιού - Ευχαριστήριες Κάρτες - Αυτοκόλλητα - Πρόγραμμα Γάμου - Πάνελ Θέσεων Καλεσμένων και ότι άλλο φανταστείς!

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.