Προσκλητήριο Γάμου Gx099 Σελιδοδείκτης 2018 Vintage Κολωνάκι-Άγιος Ιωάννης icinvitations

Προβολές: 1383 Κωδικός Προϊόντος: gx099


Προσκλητήριο Γάμου  Gx099 Σελιδοδείκτης 2018 Vintage

To προσκλητήριο γάμου gx099  είναι ένας σελιδοδείκτης vintage δύο φύλλων και έχει για θέμα ένα κιόσκι εποχής σε ένα ευδυλλιακό τοπίο.

Το προσκλητήριο γάμου gx099 είναι ένα ιδιαίτερο προσκλητήριο γάμου vintage σε οικολογικό χαρτί 240 γραμμαρίων. Εκτύπωση σε δύο φύλλα στη μια όψη.Διαχρονικό προσκλητήριο πολύ ωραίο για ενθύμιο και με χρησιμότητα ως σελιδοδείκτης.Δένεται με σατέν κορδέλα μπέζ χρώματος.

Στο icinvitations έχουμε πάντα την δυνατότητα να διαλέξουμε κείμενα και γραμματοσειρές μέσα από μια εύκολη φόρμα παραγγελίας πού παρέχεται σε κάθε σχέδιο στην ιστοσελίδα μας.

Το προσκλητήριο γάμου gχ099 ενδεικνύεται για γάμους με vitage διακόσμηση.

Στο προσκλητήριο γάμου gx099 μπορούμε και να δημιουργήσουμε θέματα  για την διακόσμηση της δεξίωσης σας όπως Σουπλά,Ευχαριστήριες Κάρτες,Χωνάκια Ρυζιού,Δαχτυλίδι Πετσέτας,,Αρίθμηση Τραπεζιού,Μενού Δεξίωσης,Ετικέτα κρασιού κ.α. 

Έχουμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την διακόσμηση σας αλλά και αν κάτι δεν βρείτε σε εμάς θα χαρούμε να σας ακούσουμε και να το κατασκευάσουμε.

   Λεπτομέρειες προσκλητηρίου:

Προσκλητήριο γάμου σελιδοδείκτης . Εκτύπωση δύο φύλλων στην μια όψη σε χαρτί οικολογικό 240 γραμμαρίων.Το προσκλητήριο παραδίδεται ολοκληρωμένο.Δένεται με σατέν κορδέλα μπεζ χρώματος..

  • Διαστάσεις προσκλητηρίου:κλειστό 6x19
  • Ελάχιστη Παραγγελία: 40 τεμάχια
  • Χρόνος Παράδοσης: 10-15 εργάσιμες ημέρες.
  • Δωρεάν Εκτύπωση

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 24%

 
1,31€

Διαθέσιμες Επιλογές


* Ονόματα Ζευγαριού:
tip
π.χ Παναγιώτης Μαυρίδης, Νικολέτα Παπούλια


* Οικογένειες:
tip
π.χ Γεωργίου Παπαδόπουλου & Νικόλαου Τριανταφυλίδη


* Εκκλησία & Τοποθεσία:
tip
π.χ Ιερός Ναός Κων/νου & Ελένης, Γλυφάδα


* Κουμπάροι:
tip
π.χ Παναγιώτης Μαυρίδης, Νικολέτα Παπούλια


* Ημερ/νία & Ώρα Τελετής:

* Kωδικός Κειμένου:
tip
Επιλέξτε απο το tab στο τέλος της σελίδας το κείμενο που προτιμάτε και εισάγετε τον κωδικό π.χ 002 ή εισάγετε το δικό σας κείμενο


* Kωδικός Γραμματοσειράς:
tip
Εισάγετε τον κωδικό της γραμματοσειράς π.χ 001 ( Arial ), τις γραμματοσειρές μπορείτε να τις δείτε στο κάτω μέρος της σελίδας


* To Κείμενο της Δεξίωσης θέλουμε να μπεί:
tip
Εάν σχεδιάζετε μετά την τελετή να κάνετε μία δεξίωση στη οποία θα καλέσετε ένα μέρος απο τους καλεσμένους σας, θα χρειαστείτε ένα κείμενο δεξίωσης με τις πληροφορίες

Στη Δεξίωση θα καλέσουμε:
tip
Πόσοι απο τους καλεσμένους της τελετής θα είναι καλεσμένοι και στη δεξίωση π.χ 50 απο τα 100 προσκλητήρια


Το Κείμενο της Δεξίωσης θα είναι:
tip
π.χ Μετά το μυστήριο σας περιμένουμε στο κτήμα «Αίολος» στην Κάτω Μυρτιά. Παρακαλώ ενημερώστε μας για την παρουσία σας έως 10 Αυγούστου στα εξής τηλέφωνα: 697203118x (Πέτρος) , 698365472x (Ελένη)


Και τέλος, πόσα " Προσκλητήρια γάμου Προσκλητήριο Γάμου Gx099 Σελιδοδείκτης 2018 Vintage Κολωνάκι-Άγιος Ιωάννης icinvitations " θα θέλατε να παραγγείλετε;


Ποσότητα: Καλάθι
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 40

prosklitiria gamos