Προσωπικά Δεδομένα

Η ιστοσελίδα icinvitations.com δημιουργήθηκε με σκοπό την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Για το λόγο αυτό η ιστοσελίδα είναι απλή, φιλική και πλήρως λειτουργική, ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ξεχωριστές ανάγκες κάθε χρήστη.

 

Για την έναρξη της μεταξύ μας συναλλαγής και την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, καθίσταται απαραίτητη η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών δεδομένων από πλευράς σας, τα οποία όμως διαφυλάσσονται από εμάς.

 

Για να δημιουργήσετε λογαριασμό στο icinvitations.com και να κάνετε την παραγγελία σας, θα σας ζητηθεί ονοματεπώνυμό , στοιχεία επικοινωνίας για την μεταξύ μας επικοινωνία (e-mail, τηλέφωνο), διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής κ.λ.π. 

 

Επιπρόσθετα, σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου θα σας ζητηθούν και λοιπά προσωπικά δεδομένα όπως Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.), αρμόδια Δ.Ο.Υ. και ακριβής περιγραφή επαγγελματικής δραστηριότητας.

 

 

Χρήση των προσωπικών στοιχείων

 

Το icinvitations.com ακολουθώντας απαρέγκλιτα τις διατάξεις περί ιδιωτικού απορρήτου που προβλέπονται από τους σχετικούς νόμους και τις διεθνείς συμβάσεις δεν θα προβεί σε καμία αθέμιτη και χωρίς την έγκρισή σας, χρήση τους.

 

Το icinvitations.com με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει τα προσωπικά δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε, σε τρίτους χωρίς την έγκριση σας.

 

Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά σας στοιχεία από την icinvitations.com, τηρουμένης της προβλεπόμενης από το νόμο διαδικασίας όταν αυτό επιβάλλεται από Δημόσια Αρχή, δικαστήριο κ.ο.κ.

 

Επιπροσθέτως, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα ώστε να επεξεργαστούμε τις παραγγελίες σας, την παράδοση των προϊόντων, τους όρους και τρόπους πληρωμής, αλλά και για να σας κρατάμε ενήμερους σχετικά με την κατάσταση των παραγγελιών σας.

 

Τα δεδομένα σας (π.χ. ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση) θα κοινοποιηθούν σε τρίτους μόνο στο βαθμό που αυτό απαιτείται προκειμένου να πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες συναλλαγές (π.χ. να αποσταλούν τα προϊόντα στη διεύθυνση σας). Ο αποδέκτης των στοιχείων επιτρέπεται να τα χρησιμοποιήσει μόνο για να εκπληρώσει το συγκεκριμένο σκοπό. Οποιαδήποτε άλλη χρήση των στοιχείων από το τρίτο μέρος δεν επιτρέπεται.

 

 

Διόρθωση, Τροποποίηση και Διαγραφή των προσωπικών σας στοιχείων

 

Το icinvitations.com σας επιτρέπει, εφόσον υπάρχει λόγος, να προβείτε στην αλλαγή των προσωπικών δεδομένων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή ακόμη και να περιορίσετε ή να ακυρώσετε τη χρήση ορισμένων από αυτά (π.χ. την διεύθυνση της επαγγελματικής σας στέγης) με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας.

 

Τέλος, παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία, αλλά η προστασία τους κωδικού πρόσβασης στο λογαριασμό σας στο icinvitations.com εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς.