Όροι Χρήσης

Κύριο και πρωταρχικό μέλημα του ηλεκτρονικού καταστήματος icinvitations.com είναι η παράθεση των όρων χρήσης που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, προς εσάς, τους χρήστες του παρόντος ιστοτόπου, με σκοπό την ενημέρωση σας τόσο για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας όσο και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, σε ότι αφορά την αναζήτηση και την απόκτηση προσκλητηρίων γαμου, βάπτισης και άλλων προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 

Λογότυπο Εταιρείας

 

Η εταιρεία Ic Invitations διατηρεί κάθε δικαίωμα να τοποθετεί στα προϊόντα της το λογότυπό της σε διακριτικό σημείο.

 

Τιμές πωλούμενων προϊόντων

 

Οι τιμές που αντιστοιχούν σε κάθε προϊόν του icinvitations.com  περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%. Το ηλεκτρονικό κατάστημα επιφυλάσσεται του δικαιώματος του να αναπροσαρμόζει τις τιμές ανά προϊόν.

 

 

Τροποποίηση των όρων χρήσης

 

Το icinvitations.com διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί του όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις συναλλαγών σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Κάθε χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος κατόπιν τέτοιας τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους σας των τροποποιημένων όρων και προϋποθέσεων χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Το icinvitations.com διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, αναστέλει ή να διαγράφει επιμέρους λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας των προϊόντων, την φωτογραφία παρουσίασης και την περιγραφή οποιουδήποτε προϊόντος ή παρεχόμενης υπηρεσίας.

 

 

Ισχύον Δίκαιο

 

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιούν οι χρήστες μέσω του icinvitations.com διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, όπως επίσης και από τους σχετικούς νόμους περί προστασίας των καταναλωτών που πραγματοποιούν πωλήσεις από απόσταση.

 

Επισκεπτόμενοι των συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα ή χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας αποδέχεστε τους παραπάνω όρους χρήσης. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα εφόσον δεν αποδεχθείτε τους παραπάνω όρους.