Μπομπονιέρα Βάπτισης Φράουλα

Προβολές: 516 Κωδικός Προϊόντος: mpv0016adr


Μπομπονιέρα Βάπτισης Φράουλα

Μπομπονιέρα Βάπτισης από λινάτσα με τυπωμένες φράουλες και λουλουδάκι

Διαστάσεις: 10,5x12,5

 

Η τιμή περιέχει 7 κουφέτα βασικό αμυγδάλου Χατζηγιαννάκης.

 

Αν θέλετε να επιλέξετε άλλα κουφέτα (από αυτό που προσφέρουμε) να περιέχουν οι μπομπονιέρες σας πατήστε εδώ, στην συλλογή μας από 120+ διαφορετικά κουφέτα Χατζηγιαννάκης!

Σε αυτή την περίπτωση, η διαδικασία είναι απλή!

  1. Επιλέξτε την μπομπονιέρα που επιθυμείτε, προσθέστε την στο καλάθι σας και το επόμενο βήμα είναι η επιλογή των κουφέτων. 
  2. Προσθέστε και τα κουφέτα που θέλετε να περιέχουν οι μπομπονιέρες και είστε έτοιμοι! Εμείς θα αντικαταστήσουμε το υπάρχον κουφέτο με αυτό που επιλέξατε.

Για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα συνδυάστε τις μπομπονιέρες σας με κάποιο από τα προσκλητήρια γάμου ή προσκλητήρια βάπτισης της συλλογής μας. Σε περίπτωση που δε βρείτε κάποιο σχέδιο μπομπονιέρας να σας καλύπτει, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να κατασκευάσουμε τις ιδέες σας!

 

Υπάρχει δυνατότητα τροποποίησης της μπομπονιέρας.

Υπάρχει επίσης δυνατότητα προσθήκης καρτούλας με τα ονόματά σας σε όλες τις μπομπονιέρες. Το κόστος είναι +0,08 ευρώ. Πατήστε στην επιλογή επιπλέον κάρτας ονόματος και γράψτε μας το κειμενάκι που θέλετε να περιλαμβάνει η καρτούλα. Η καρτούλα θα κρεμαστεί στην μπομπονιέρα με ανάλογη λεπτή κορδελίτσα. Θα σας στείλουμε προσχέδιο της καρτούλας πριν την τελική εκτύπωση.

 

 

Διατηρούμε επιφύλαξη για τη διαθεσιμότητα του προϊόντος ανάλογα με τις ποσότητες.

 

Σε όλες τις τιμές περιλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.

Επικοινωνήστε μαζί μας για καλύτερη τιμή, ανάλογα την ποσότητα που θέλετε.

1,51€

Διαθέσιμες Επιλογές


Κείμενο:
tip
π.χ Νικόλαος ή Νικολέτα


Επιπλέον κάρτα ονόματος:
tip
τσεκάρετε το κουτάκι αν θέλετε και καρτούλα κρεμαστήΚαι τέλος, πόσα " Μπομπονιέρες Βάπτισης Μπομπονιέρα Βάπτισης Φράουλα " θα θέλατε να παραγγείλετε;


Ποσότητα: Καλάθι
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 50

prosklitiria vaftish

prosklitiria vaftisia